De ongrijpbare Mister Market bij zijn nekvel

Mijn goede vriend Pierre Huylenbroeck gaat eerstdaags van start met een eigen beleggingsblad dat Mister Market Magazine heet (gaat dat zien!). Ik kan zonder schroom zeggen dat er nooit iemand mijn pad heeft gekruist die meer weet van beleggen, en daar zo boeiend, meeslepend en geestig over kan schrijven.

Pierre

In de woorden van Pierre zelf:
Met Mister Market Magazine ontdekt u het verband tussen de economische actualiteit, de financiële theorie en de gebeurtenissen op de beurs. U krijgt de antwoorden waar u als nieuwsgierige, actieve belegger naar op zoek bent. U vindt de inzichten die uw kansen op beurssucces doen toenemen. U verdient ontspanning, met quotes, tips, weetjes en een puzzel. 24 keer per jaar.

Hier kan u gratis en voor niets een proefnummer aanvragen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s